Com molts ja sabeu, Quina nit és el disc que catapulta Sau a l’èxit al 1990. Ha venut més de 100.000 còpies i te un himne, “Boig per tu”, la cançó més radiada de la història del nostre país, però també molts altres èxits de Sau.

30 anys més tard, Pep Sala i Joan Capdevila, s’han decidit a explicar-nos a través d’aquest llibre, que han titulat “QUINA NIT. El disc que va canviar les nostres vides”, com van viure en la seva pell, des de la creació i la gravació del disc, a la promoció i la llarga gira d’aquest mític disc de SAU. El llibre editat per l’editorial Rosa dels Vents ha tingut molt bona acollida amb la primera edició ja esgotada.

Pep Sala i Joan Capdevila, ens parlen des dels seus records. Ens revelen un munt d’anècdotes i curiositats, i ens transporten, amb les seves vivències a aquells anys 90; Podem reviure concerts memorables, i moments històrics, que avui ja han passat a formar part de la memòria col·lectiva i dels que molts hem pogut ser partícips. Però també ens confessen intimitats, i totes les batalletes que han estat capaços de recordar, i que mai fins ara havien tret a la llum; Alhora també descobrim com eren els membres del grup, i com van aconseguir crear aquest mític disc. En aquells moments no n’eren conscients, però “Quina nit”, canviaria les seves vides per sempre. Ens parlen de dificultats, però també d’èxits i d’un munt d’anècdotes divertides, que ens mostren el gran sentit de l’humor dels membres del grup.

Han estat molts els dies de converses entre el Pep i el Joan per recuperar i posar en comú totes les vivències que apareixen al llibre, però també de converses amb tot l’equip humà que va formar part d’aquest intens capítol (1990-1991) de la vida de SAU, així que també hi trobareu el seu testimoni.

Al mateix temps s’han remogut moltes sensacions i molts sentiments, que els han dut a recordar i enyorar encara més al company i amic Carles Sabater; I a una altre amic desaparegut i que sense ell -com descobrireu-, “Quina nit” probablement mai hauria vist la llum, en Pere Monells.

Un llibre per recordar Sau, les seves cançons i recordar-nos a nosaltres mateixos. El trobareu a les llibreries i a la botiga on line de la nostra web.

Deixa un comentari