Tot és a punt pel llançament del nostre nou single i videoclip

Dies
Hores
Minuts
Segons

Et notifiquem per e-mail quan sigui en línia?

Descobreix el nostre nou single

A mi no em cal és el títol del nou single de SAU30, una cançó que contràriament a la seva atmosfera festiva, reflexiona sobre la dissonància amb la societat consumista actual i l’oblit de valors fonamentals i reafirma la convicció de SAU30 en la importància dels aspectes essencials de la vida.

La seva estrena es farà per Twitch al canal de Polispol a partir de les 6 de la tarda. Una vegada feta aquesta pre-estrena el videoclip ja es podrà veure al Canal Youtube.

A mi no em cal

El nou single “A mi no em cal” és un tema fresc, divertit, i alegre. Ens parla del desacord amb la societat de consum en la que actualment ens veiem immersos, oblidant valors molt més importants.

“Les coses importants de la vida són totes aquelles que no es troben als grans centres comercials”
Pep Sala

La cançó es caracteritza per un toc desenfadat, divertit i lleugerament “gamberra”, i que segueix la línia de les cançons pop angleses dels anys 80/90. L’ús d’instruments poc convencionals, com la “pianola” i alguns sintetitzadors monofònics com el Theremin, juntament amb el tractament de les veus de Jonathan Argüelles i Pep Sala, confereix a la peça una sonoritat nova en l’estil de Sau30. La idea de la lletra de “A mi no em cal” va sorgir de la lectura de Josep Pla, un autor admirat per en Pep pel seu estil literari i la seva passió per la gastronomia.

Crèdits

Pep Sala: Veu, guitarra i teclats

Jonathan Argüelles: Veu i percussió

Ramon Altimir: Piano, teclats i veu

Pep Sánchez: Baix i veu

J.L Pérez: Guitarra

Quim “Benítez” Vilaplana: Bateria

 

Enregistrat i mesclat a: L’Indi Studios

Enginyer de so: Dami Álvarez

Masterització: Pedri González

 

Produït per Pep Sala

Subscriu-te al Club Carpe Diem